Kalite Politikamız
Denduru Yemek olarak kalite politikamızdaki temel kriterlerimiz; hammadde temininde her zaman A kalite ürünler kullanmak, ürünleri müşterilerimize kalite,hijyen ve sağlık zincirini bozmadan ulaştırmaktır. Sonrasında ise kaliteli üretimi, kaliteli hizmetle birleştirerek damak zevkini tamamlamaktır.
Şirketimizde Kalite güvence sistemi ile ilgili çalışmalar 2002 yılında başlamış ve 2002 yılı sonunda BS-EN ISO 9001:2000 Kalite Güvence Sistemi ve TSE Belgesi alınmıştır.
2003 yılı başında ISO 22000 sistemi çalışmalarına başlanmış olup, hammaddenin şirketimize girişinden personel yemeği olarak sizlere gelişine kadar geçen işlemler sırasında doğabilecek her türlü problem önceden belirlenerek gerekli önlemler alınmakta ve böylelikle hizmetimizin kalitesi güvence altına alınmaktadır.
ISO 22000 sistemi ile amacımız %100 gıda güvenliği sağlamak ve sıfır hatalı ürünler üreterek sizlere daha iyi hizmet vermektir.
Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti
Denduru Yemek müşteri odaklı bir şirket kültürüne sahiptir. Bu kültürün en önemli amacı müşterilerle uzun vadeli çalışmaktır. Bunu sağlamak için Müşteri Hizmetleri Departmanı düzenli olarak müşteri memnuniyet anketleri yapmaktadır. Bu anketler sayesinde müşterilerimizin istek ve beklentileri ortaya çıkmakta ve imalata bu sayede yön verilmektedir.
Müşterilerimize Özel Mali Sorumluluk Sigortası
Denduru Yemek, koşulsuz müşteri memnuniyeti, mükemmel ve kaliteli hizmet anlayışının güvencesi olarak hizmet verdiği tüm müşterilerini “Mali Sorumluluk Sigortası” kapsamına almıştır.Şirketimiz bütün projelerinde ve hizmetlerinde üçüncü şahıslara vereceği bedeni ve maddi zararlarla ilgili mali sorumluluğu ve bünyesindeki personele karşı işveren sorumluluğunu ilgili poliçe ile teminat altına almıştır.
Hizmet Anlayışımız
Gramaj ve kalori değerleri belirlenerek oluşturulmuş mönüler
Üretimin her aşamasında kullanılan malzemelerin ve pişmiş ürünlerin özelliklerine uygun olarak soğuk odalarda muhafaza edilmesi
Üretimin her aşamasında taze ve A kalite ürün kullanımı
Ürünlere özel soğuk hava depoları
Et ve et ürünleri için özel soğutma depoları
Derin dondurucu üniteleri, kuru erzak depolarında hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun muhafaza
Paslanmaz çelik kaplarda yapılan üretim ve servis
Resmi kuruluşlarca 3 ve 6 aylık periyodlarda personelin sağlık kontrolünün yapılması
Mikrobiyolojik kontrolü yapılarak özel bölümlerde arıtılmış su kullanımı
Üretilen yemeklerden alınan yemek örnekleri.Bu yemek örneklerinin tetkik raporlarının kayıt altında tutulması
Taşıma yemek hizmetinde yemeklerin, kapalı ve kendinden soğutmalı taşıma kapları ile müşterilerimize ulaştırılması
365 gün kesintisiz üretim